Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Κατάρρευση για airtickets.gr και travelplanet24.....................................................................

Κατάρρευση για airtickets.gr και travelplanet24.....................................................................: Της Στεφανίας Σούκη Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά κι έχοντας ξεκινήσει την πορεία της ως μία από τις πλέον επιτυχημένες start-ups η Tripsta, φαίνεται να κατεβάζει ρολά, αδυνατώντας να βρεί περαιτέρω χρηματοδότηση προκειμένου να καλύψει υποχρεώσεις της προς την ΙΑΤΑ. Η ίδια σπεύδει να καθησυχάσει τους πελάτες που έχουν …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ EASY JET

Kάνετε κράτηση με RAYAN AIR

Kάνετε κράτηση με RAYAN AIR
Πιο φθηνά δεν γίνεται !!!
Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, μια ολοζώντανη πόλη με ξεχωριστή ιστορία και έντονο χαρακτήρα που δεσπόζει στο Θερμαϊκό κόλπο. Σπουδαίο κέντρο κατά τα βυζαντινά χρόνια, πρωταγωνίστρια της νεότερης ελληνικής ιστορίας και σπουδαίο εμπορικό λιμάνι, η Θεσσαλονίκη είναι η καρδιά της Βόρειας Ελλάδας. Η πόλη έχει πολλά πρόσωπα! Είναι η Θεσσαλονίκη με τις μεγάλες λεωφόρους, τα σύγχρονα καταστήματα, τη Διεθνή Έκθεση, τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα συνεδριακά κέντρα – ένα οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο για όλα τα Βαλκάνια. Υπάρχει η Θεσσαλονίκη με τις γραφικές συνοικίες, το εκπληκτικό φαγητό, την έντονη φοιτητική ζωή, την κορυφαία βραδινή διασκέδαση και τις ατελείωτες βόλτες στο λιμάνι, τις παραδοσιακές αγορές και τα στενά με τα μαγαζάκια. Υπάρχει ακόμη και η Θεσσαλονίκη με την τεράστια πολιτιστική παράδοση και την πρωτοποριακή καλλιτεχνική ζωή με τις εκθέσεις, τα φεστιβάλ, τις συναυλίες και τα αξιοθέατα με το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πως η Θεσσαλονίκη πλανεύει ακριβώς επειδή έχει πολλά πρόσωπα, είναι ταυτόχρονα αυθεντική και δραστήρια, μια πόλη μαγική!

Πρόσβαση - Διαμονή


Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να φθάσετε με αεροπλάνο, με τρένο ή οδικώς. Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, μόνο με την http://www.airfasttickets.gr/!
Ταξίδι στη Ρόδο!

Η Ρόδος είναι η πρωτεύουσα του νομού Δωδεκανήσων και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου. Ο αρχαίος μύθος θέλει τον θεό Ήλιο να επιλέγει τη Ρόδο και να της χαρίζει τις χρυσές αχτίδες του, για αυτό και το νησί έχει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια σε όλη τη Μεσόγειο. Η μακρόχρονη ιστορία, ο σπουδαίος πολιτισμός και τα σημάδια από το Μεσαίωνα είναι έκδηλα στο γοητευτικό «Νησί των Ιπποτών», που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς. Η Ρόδος είναι ένας τόπος φωτεινός, καταπράσινος με ανεπανάληπτα ιστορικά μνημεία και σύγχρονες υποδομές. Ταξιδέψτε σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, κάθε εποχή του χρόνου και ζήστε τη μαγεία της Παλιάς Πόλης, τα γραφικά χωριά, τους μαγευτικούς παραθαλάσσιους οικισμούς και τις ονειρικές παραλίες. Η Ρόδος είναι φως και ιστορία!

Πρόσβαση – Διαμονή


Η πρόσβαση στο νησί γίνεται αεροπορικώς αλλά και ακτοπλοϊκώς. Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο, μόνο με την http://www.airfasttickets.gr/!

Palo.gr - Πρωτοσέλιδα

Αναγνώστες